+31 (0)61 336 7222 info@helivliegen.nl

Zelf vliegen + Passagiers

555,00560,00

Zelf vliegen kan maar door 1 piloot tegelijkertijd. Wel kunnen er 2 passagiers mee op uw vlucht. De piloot krijgt eerst een opleiding van ongeveer 30 minuten.

€ 555,00.

Wissen

Beschrijving

Zelf vliegen in een echte helikopter

Leren vliegen begint met een uitgebreide theoriesessie. Na een persoonlijke ontvangst legt een professionele privépiloot u alles uit wat u moet weten over de techniek van de helikopter. Vervolgens neemt u naast de piloot plaats in de helikopter. De helikopterpiloot begeleidt u verder en neemt u mee in alle aspecten van het piloten vak. Daarna begint u samen met de piloot aan uw eigen helikoptervlucht avontuur! Het gevoel van vliegen in een helikopter is al een sensatie op zich, maar omdat u de helikopter zelf bestuurt, is het een belevenis om nooit meer te vergeten!

Geef helikopter vliegen cadeau!

Kent u iemand die graag wil leren helikopter vliegen? Geef dan een vliegles cadeau, succes verzekerd!

Wanneer?

Na ontvangst van uw betaling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor een beschikbare datum en tijd.

Bestelnotities

Bij het Afrekenen onder Bestelnotities (optioneel) kunt u uw speciale wensen hebt m.b.t. de reservering opnemen.

Verzenden naar een ander adres?

U kunt daar ook onder Cadeaubon voor het bezorgadres van de Cadeaubon vermelden als u de Cadeaubon wilt weggeven,  Vermeld daar ook de persoonlijke tekst die u op de Cadeaubon wilt hebben (max. 30 woorden).

 

Extra informatie

Tijdsduur

30 minuten

Theorie piloot

30 minuten

Aantal passagiers

0, 1, 2

Cadeaubon

Nee, Ja